Välkomna till SAIGITs nya blogg

 

The Swedish Association of the Irish Glen of Imaal terriers egen blogg med lite information om vår klubb. Men framför allt ett sätt för oss som redan är glenägare, att förmedla vår kunskap om våra hundars vardagsliv, beteende och deras öden och äventyr. Dels för dem som redan är ägare, men också för att kunna ge mer information till dig som funderar på att köpa en glen.

Mycket nöje!

Ingela R/ för SAIGIT

8 reaktion på “Välkomna till SAIGITs nya blogg

 1. Vad trevligt att ha en blogg knuten till rasklubben! Hoppas den väcker skrivlust hos alla Glennar, mattar o hussar ;-)

  • This is for Carolyn in Virginia. We found 5 of those bicci bling chairs in the sivelr grey color (called mink) with the diamond rhinestones in the back. Two in tj Marx in fla and 3 in ct. We need at least ONE more to complete set. if you want to sell the one or if anyone has seen one anywhere please buy it or them and we will gladly pay you and pick up or pay for shipping. We checked most Marshall’s on the drive to fl from ct but to no avail. PLEASE please help!!! Thank you!!! Patdkelly @cox.net

 2. Min Glen som är en hane är oerhört agresiv mot andra hanhundar ju större desto argare blir han. Ofta anfaller han utan förvarning. I övrigt är han jättesnäll. Har någon det här problemet och vad göra?

  • Hej Sten,
   Jag tror att din fina kille är i ”hormonåldern”, kanske du kan gå lite socialträning, anordnas ofta av lokala hundklubbar. Normalt sett är inte glennar så vansinnigt intresserade av andra hundar, men jag tycker att du kan börja slå följe med en hund (gärna en tik) från grannskapet t ex på kvällspromenaden och sen sakta efterhand låta honom skapa en trygg relation. Hundar (oavsett ras) är ganska lika oss människor, en del älskar alla och är sociala mot allt som de möter och en del är lite blyga och osäkra, vilket gör att de har svårare och ta kontakt.

  • Underbara Luva!!!! Det e4r klart det inte re4cker med att bara svara mmm !! Det vet ve4l ALLA!!! Du har se5dan koll pe5 massor med ord!!!! Vad MYCKET du ff6rste5r!!!!!! PUSSAR

 3. Everything posted made a bunch of sense. However, think about this, ssupope you were to create a killer headline? I am not suggesting your content isn’t good, but ssupope you added a headline that makes people want more? I mean Contact | Green DIY Energy Connection is a little vanilla. You might glance at Yahoo’s home page and note how they create article headlines to grab viewers to click. You might add a related video or a picture or two to get readers excited about everything’ve written. Just my opinion, it might bring your posts a little livelier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>